Ултрафилтрационен суроватъчен протеин от Maxler

Съставът на суроватъчен протеин Ultrafiltration Whey Protein включва минерали и витамини. Тази добавка е чудесна за спортистите да приемат както през периода на сушене, така и при натрупване на мускулна маса. Основното предимство на продукта е минималното съдържание на въглехидрати и мазнини и, следователно, разпространението на висока концентрация на протеин в сместа. Протеинът бързо се абсорбира, което ви позволява да снабдявате мускулните влакна с незаменими аминокиселини тридесет минути след консумация на протеинов шейк.

съдържание

  • 1 Ефективност на спортна добавка
  • 2 Състав на сурофилтрационен суроватъчен протеин
  • 3 Как да приемате ултрафилтрационен суроватъчен протеин
  • 4 отзива за прием

Ефективност на спортните добавки

Причинява се от сложно действие, състоящо се от:

  • добър растеж на мускулните влакна без мастни натрупвания;
  • увеличаване на показателите за сила на спортистите;
  • подобряване на възстановяването и потискането на катаболните процеси;
  • повишена издръжливост по време на интензивни тренировки, което води до повишена производителност.

Този суроватъчен протеин помага за изтегляне на облекчение и ви позволява да поддържате мускулна маса дори при високоинтензивни натоварвания.

Състав на сурофилтрационен суроватъчен протеин

Една порция добавка е 25 грама или 98 килокалории. Протеините съставляват 18, 3, въглехидратите - 3, 4, а мазнините - 1, 4 грама. Наред с хранителните вещества, протеиновата смес съдържа различни аромати, пълнители (храна), минерали, както и багрила. Най-малкото е добавянето на мазнини с въглехидрати, поради което е особено популярно сред културистите, които тренират за подобряване на терена.

Как да приемате ултрафилтрационен суроватъчен протеин

Точното количество на консумираната добавка на ден се определя от нуждите на спортиста за калории и протеини. Производителят препоръчва спазването на стандартите на 1-3 порции на ден. За да приготвят коктейл, те загребват смес с мерителна лъжица, наливат се с нискомаслено мляко или вода в количество 250 мл (1 чаша).

Оптималното време за приемане на продукта се счита за 60 минути преди началото на тренировката и веднага след сесията. В дни, свободни от физически натоварвания, трябва да пиете протеиновата смес сутрин и между отделни хранения след обяд. Употребата на други продукти позволява да се повиши ефективността на приема на добавката.

Професионалистите допълват продукта с аминокиселинния комплекс BCAA, L-карнитин, креатин монохидрат и други анаболни лекарства. Всичко зависи от крайната цел, към която спортистът се стреми. Производителят съветва да отслабнете, за да приемате протеин с l-карнитин и да натрупате мускулна маса с Amino BCAA.

Основното предимство на Ултрафилтрационния суроватъчен протеин е липсата на отрицателни ефекти върху храносмилателната система. Добавката е ефективна и бързо се усвоява в организма. Освен това не са открити нежелани реакции.

Рецензии за приемане

Немският производител Maxler спечели висока оценка на качеството от културисти, така че не е изненадващо, че този конкретен продукт спечели популярност и положителни отзиви от спортисти, не. Повечето културисти пишат за отличната ефективност на сместа, липсата на отрицателни ефекти върху храносмилането, разумното съотношение цена-качество.

Спортистите празнуват най-различни вкусове. Добавката се продава в шест варианта - ванилия, шоколад, ягоди, пъпеш, ананас и малини. Малиновите и шоколадовите смеси са най-популярни, но няма отрицателни отзиви за други вкусове на форуми, сайтове или други източници.